Luffy potenciometer podrobnosti igralne palice

  13. 02. 2018

Tukaj na Nexusu nas vedno vprašamo o potisometrih igralne palice s prstom, kar je do nedavnega res težko izvirati.

Toda zdaj, ko so Ruffyovi kontrolniki predstavili svojo večstopenjsko potenciometrsko kartico MR serije, smo veseli, da imamo možnost, da našim strankam ponudimo prilagojeno igralno palico enega najbolj inovativnih dobaviteljev.

Serija MR je kompaktna nizkonapetostna potenciometerja s precizno kontrolo dveh ali treh osi.

Potenciometerska igralna palica so klasična igralna palica, ki jo je mogoče uporabljati z zelo majhno količino sile. S to tehnologijo je Ruffy zasnoval nizko krmiljenje krmilnika s krmiljenimi sile, z različnimi ročnimi nastavitvami in možnostmi montaže za lažjo integracijo.

Ta vrsta igralne palice je še posebej uporabna za krmiljenje električnih naprav, kot so nadzor glasnosti zvočne opreme. Serija MR se lahko uporablja tudi za merilne sisteme, CCTV, nadzor strojev, nadzor invalidskih vozičkov, robotske sisteme, nadzor PTZ kamere ali v okoljih, kjer so prisotne močne magnetne poljske jakosti.

Kot smo pričakovali od Ruffyja, obseg možnosti po meri pomeni, da se lahko ta igralna palica uporablja za različne aplikacije in se lahko prilagodi vašim posebnim potrebam.

Te trpežne 3-osne igralne palice so na voljo z 0 ali 1 tipkami, različnimi opcijami za spustne, zadnje montažne ali podnožje ter možnostmi potenciometra za 220 ° ali 100 °.
Imajo 50 ° kotno gibanje in pomlad nazaj.

Z delovno temperaturo od 0 ° F do 140 ° F se lahko shranijo pri temperaturah od -40 ° F do 160 ° F.
Možnost 100 ° ima napetost 350VDX in rotacijsko življenjsko dobo 3 milijone ciklov. 220 ° ima maksimalno napetostno območje 500 VDC in rotacijsko življenjsko dobo 500.000 ciklov.

Pokličite nas in vprašajte, kako lahko serijo MR nastavimo na vaše natančne potrebe.

http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Joysticks/Potentiometer-Joysticks